På slutet la jag i även en näve körsbärstomater som fick fräsa med. När allt var klart och genomstekt strödde jag över flingsalt, och så är det bara att servera.
Idag blev det kycklingfilé! Jag stekte dem hela i ugn (de ska upp till 72 grader). Jag kryddade dem med salt, vitpeppar och paprikapulver innan jag ställde in dem i ugnen.
Klyftpotatis till det (klyftade potatis med skal läggs i långpanna. Smält smör hälls över, och så pudrade jag över örtkryddor, flingsalt, svartpeppar och paprikapulver.)
Och en tzatziki!
Klyftpotatis till det (klyftade potatis med skal läggs i långpanna. Smält smör hälls över, och så pudrade jag över örtkryddor, flingsalt, svartpeppar och paprikapulver.)
Och en tzatziki!
Och så tog jag min nya favorit, sötpotatis, och skivade tunt och stekte i smör i en stekpanna. Bara flingsalt på sen.
Och så en variant av grekisk sallad till det.
Gudagott! :)
Och så en variant av grekisk sallad till det.
Gudagott! :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar