Vitkål är också alltid gott.
Och kyckling, det är också alltid gott.
Wok går fort, man kan ta lite vad man har och så blir det som en riktig lunch bara sådär!
Idag tog jag vitkål och hackade i små fyrkanter, typ 1*1 cm eller lite mer.
Purjolök hackade jag också, och så wokade jag vitkål och purjolök i rapsolja i en gryta.
I en stekpanna bredvid fräste jag på en tärnad kycklingfilé i rapsolja, och i en kastrull kokade jag lite nudlar. Allt blev klart typ samtidigt, och då rörde jag ihop dem och smaksatte med äppelcidervinäger, kinesisk soja, salt och lite socker. Surt, salt och sött.
Sen var det bara att strö lite nötter över och äta.
Wok går fort, man kan ta lite vad man har och så blir det som en riktig lunch bara sådär!
Idag tog jag vitkål och hackade i små fyrkanter, typ 1*1 cm eller lite mer.
Purjolök hackade jag också, och så wokade jag vitkål och purjolök i rapsolja i en gryta.
I en stekpanna bredvid fräste jag på en tärnad kycklingfilé i rapsolja, och i en kastrull kokade jag lite nudlar. Allt blev klart typ samtidigt, och då rörde jag ihop dem och smaksatte med äppelcidervinäger, kinesisk soja, salt och lite socker. Surt, salt och sött.
Sen var det bara att strö lite nötter över och äta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar