Finaste hängmörade biffen åkte på grillen efter att ha legat i marinad (en skvätt balsamvinäger, en skvätt japansk soja, lite honung samt lite flingsalt och peppar).
Och till det färskpotatis (såklart inte svensk, men den var faktiskt god!), persiljesmör och så en sallad som jag gjorde tidigare på dan och nästan hann äta upp innan middagen för den var så god. Jag hade i grönsallad, gurka, tomat, paprika i olika kulörer, purjolök, rödlök, fetaost, sockerärtor, couscous och rostade solrosfrön. Och så en god vinägrett över. Ja jädrar så gött!
Hela middagen blev makalöst god. Köttet bara smälte i munnen och allting passade så fint ihop. Och så satt vi ute och åt - bara det gör ju att ALLT smakar godare :)
Till kvällsfikat gjorde jag vårens första rabarberpaj. En enkel en, med smuldeg och så vispade jag ihop marsansås ur påse :). Lite fusk är ok.
Vi satt på bänken vid söderväggen, i kvällssolen och bara njöt...
Vi satt på bänken vid söderväggen, i kvällssolen och bara njöt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar