lördag 9 juli 2016

Dagens fynd

Jag har fyndat idag.
Det skulle vara loppis på gågatan i stan idag så vi for dit redan vid nio. Och se! Jag hittade nya grejer med prislapparna kvar, finfina saker! Två kjolar, en tunika, två fina påslakanset i satin samt en pikétröja åt Andreas. Nypriset för allt det var 1770,-. Jag betalade 270 pix :).

Vi for vidare till en bakluckeloppis några mil bort. Där var jag nära att köpa ett badmintonnät, också det nytt. Men kärringen som stod och sålde var så snipig och snorkig så jag avstod. Ett litet leende och ett vänligt tonläge varken kostar något eller gör ont :).

Däremot hittade jag (hos en annan säljare) en så himla fin retroklocka till köksväggen. Se!:


60,-. Billigt!


Sen skulle vi åka hem men handla på ICA på vägen. Och då passerade vi en skylt - "Antikt & Retro". Hemma i vår hemkommun! Den skylten hade vi inte sett förut så vi åkte in där.
Och det var värsta finloppisen! Bara en massa fina grejer. Ok, inte jättebilligt på allt, men ÅH så fint.

Där föll jag pladask för en liten tavla, eller ett inramat foto. På en tant! På nåt sätt talade den där allvarsamma tanten till mig, jag var bara tvungen att köpa trots att Andreas bara mumlade nåt och fick typ en hostattack när jag frågade om inte han tyckte att den var fin. Men den är jättefin! Kolla:


Tanten är fin men lite läskig. För hur man än står så ser det ut som att hon tittar på en. Men mest är hon fin :)



Även hittade jag ett par tefat i serien Gröna Anna. Perfekta att ha som blomfat. 



På ICA handlade vi grejer till förrätt ikväll. För vi ska ha 90-årskalas med ett par vänner :). Andreas fyllde ju 40, och M (min själsliga syster och goda vän) fyller snart 50. Det blir middag hos dem först (där vi står för förrätten då :)), och sen drar vi in till stan och går på krogen. Jag som inte har varit på krogen på fem år tror jag. Nåt sånt. Det blir en upplevelse!
Förrätten blir förresten tapas. Det är gott, och då kan alla ta det de gillar och tål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar