fredag 20 november 2015

Bloggen blir åsidosatt

Det är inte alla dagar jag orkar laga mat. Och när jag lagar mat så blir det oftast inte så vidare roligt, inte som man vill fota och lägga upp på bloggen. Och blir det ändå lite roligare mat så kanske jag inte orkar fota. Och orkar jag fota så kanske jag inte orkar blogga.

Det är så många om och men.
Men jag har lite på kamerans minneskort, sånt som jag ändå orkat både laga och fota :). Men det ska ner på pränt också. Men orken kommer nog snart!

Idag skulle jag egentligen till ögonläkaren för kontroll. Men igår kväll fick jag feber och det satt i även i morse. Dessutom var färdtjänsts bästa som de kunde krysta fram, en tur som skulle ta 1½ timme. För att åka fyra mil.... Eller ja, det skulle väl blivit några mil till då eftersom vi skulle åkt runt halva länet och hämtat upp en massa andra sjuklingar.
Jag orkade bara inte, så jag avbokade alltihop.

Och det var nog lika bra, för när jag väl varit uppe i morse och ringt återbud till sjukhuset och färdtjänst, och smygsurfat lite på mobilen, så somnade jag och vaknade inte förrän närmare halv tolv.

Sen har jag inte gjort så många knop. Släppt ut hönsen (som var ytterst sura för att det är snö...). Utfodrat hundarna. Vilat. Tittat på dr Phil. Och sen har jag tagit en kopp te och faktiskt njutit av att titta ut genom fönstret och se snön :). Oavsett vad hönsen säger så är det faktiskt lite fint. Jag vet inte om jag har känt så förut?

Vit utsikt.




Det är fredag, och oavsett terrorhot och feber och annat läskigt så tänker jag njuta av fredagen. Och helgen. Gör det ni med! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar