måndag 17 oktober 2016

En nystart?

Ja, "sporadiskt" är väl ett ord man kan använda om man vill beskriva mitt bloggande under sommaren och hösten.
Det har liksom varit lite dåligt med ork och inspiration. Eller egentligen...nä, det kan jag inte heller skylla på. Jag har bara inte kommit mig för!


Men igår kväll fick jag plötsligt en jättelust att blogga igen. Precis när jag skulle gå och lägga mig, då hände det. Jag tänkte på min blogg och hur roligt det är att fota och att skriva, och så ville jag genast gå och knäppa på datorn igen och sätta mig.
Jag har en massa matfoton sparade på datorn, sånt jag har fotat men inte kommit mig för att blogga om. Den senaste månaden har jag knappt ens fotat. Så illa var det.
Men kanske kan jag visa lite allt eftersom! Jag vet att det är flera som har frågat mig om recept och idéer på mat som inte innehåller så mycket kolhydrater. Och det har jag ju tips på. Så....jag lovar inget på hedersord, men jag ska verkligen ha som ambition att blogga flitigt igen hädanefter! :) Så om du är sugen på mattips, titta in lite då och då!


Idag har jag varit på jobbet (arbetsträningen). Bland annat var det ett möte med försäkringskassa och arbetsförmedling. Men sånt är ju sällan så upplyftande, så det pratar vi om en annan gång. Men mötet gick bra, det tycker jag ändå. Det satte igång tankeverksamheten i alla fall!

Och så skulle jag bara in på ICA och köpa lite skinka till lunch, innan jag tog bussen hem. Och så missade jag förstås bussen (som ALLTID annars har varit några minuter sen, men idag givetvis kom prick enligt tidtabellen..).
Så jag gick in till jobbet igen och satt med i lunchrummet när kollegorna lunchade, medan jag väntade på färdtjänst (jag hade inte tålamod eller ork att vänta på nästa buss). 


Väl hemma har jag sovit lite, och så tyckte jag att det var lite mysigt att det var så mörkt både ute och inne, så jag tände ljus och kokade te och satt och läste lite vid köksbordet. 



De där ljusstakarna som jag tänt i, dem köpte jag för ett tag sen i en liten inredningsbutik i grannstaden. Jag är oftast lite för snål (plus fattig) för att handla i såna butiker, även om det just i den butiken är så himla fina grejer. Men hallå - det var ett stort reabord med 70% rabatt! :) Så ljusstakarna kostade inte mer än nån tjuga styck. Fina i sin enkelhet tycker jag!





Det är mysigt med höstmörkret, det vet jag att jag inte är ensam om att tycka. På kvällarna går vi ibland bananas med ljus i vardagsrummet. No limits. 




Snart kommer Andreas hem. Vi vilar nog lite, och sen ska jag laga middag. Det blir dragonfisk idag! Finfin rätt oavsett om man äter fritt med kolhydrater eller ej. 
Vem vet, jag kanske bloggar om det med sen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar