lördag 2 mars 2019

Sånt jag inte kan leva utan

Ja, idag blev det då loppis (som så många andra lördagar). Jag var beredd på att det skulle bli rusning så vi såg till att vara på plats en halvtimme innan dörrarna öppnades.
Döm om min förvåning när det inte var en själ där...eller ja, det var väl nån enstaka som dök upp strax efter oss.
Men det var skönt att stå där i vårsolen och vänta, så det gjorde inget :). Och fem minuter innan öppning var det en rejäl kö, så det var ju inte helt förgäves att åka i väldigt god tid!

Och det var en bra loppis! Jag vet inte om den har anordnats tidigare, jag har i alla fall inte varit där förut. Men det var bra! Mängder med fina saker, och många säljare. Det som jag främst kände att jag inte kunde leva utan var den här: 



En superfin tryckt bonad! En blomsterhandel.. <3 Den får sitta på en av köksdörrarna.



Men det fanns mycket mer också. Som den här, att hänga på väggen och ha en blomma på:



Eller de här glasunderläggen. Vi har redan två med två andra sagor på. De här var 5 stycken, men bara två motiv - det fanns fyra av Mors lilla Olle. Men åh så fina de är! :)




Plåtburkar kan jag nog inte få för många av. Jag har några gånger gett bort dem, fyllda med egenhändigt bakade småkakor. Det verkar ha blivit omtyckt, så jag köpte på mig ett par burkar till för framtida behov :).




Och så hittade jag en så fin plåtlåda med patina. Den ska jag ha en blomma i till sommaren. En stor Mårbackapelargon, tror jag!



Vi mötte dottern och hennes sambo på loppisen och tog en fika ihop. Sen hängde de med oss till Willys för proviantering, och så skjutsade vi hem dem.
Tanken var att vi skulle vidare på auktion sen, men jag kände mig nöjd för dagen så vi åkte hem. 

Nu ska jag sova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar