lördag 9 mars 2013

Lantlollan har vaknat ur vinteridet!

Ja, för nu är det vår! :) Hurra! Äntligen, det är verkligen inte en dag för tidigt! Och jag är verkligen inte den som brukar gnälla över vädret, men sista veckorna har jag nästan gett upp hoppet och tänkt att det är lika bra att lägga sig ner och om inte dö så i alla fall svimma av ett tag. Men nu så..

Igår hade vi vårt första söderväggshäng. En av vårens höjdare..




Vi tog ut romåcola och öl och DrPepper (don efter person) och lite skivad finkorv. Och sen njööööt vi - en hel del för att det var fredag, men mest för att det var vår tror jag :).




Och Johanna hämtade Korpisen, a k a Korpungen, a k a Viv. Vår fina svarta höna som är sjuk och ska åka till hönshimlen i helgen, förmodligen...:(... Men hon är inte ledsen för sin sjukdom, hon njöt också av vårsolen och av lite kel, men mest kanske av majsen hon fick att snaska på.


Nu hoppas jag att jag ska hålla bloggandet vid liv också :). Jag vet inte om det är någon annan som bryr sig, men JAG bryr mig, och det är så himla roligt att läsa tillbaka och se vad man gjort. Så för min egen skull ska jag försöka hänga i. Vi får se hur det går ;).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar