söndag 8 februari 2015

En solig februarisöndag

Idag är en ganska skön dag!
Jag sov gott till morgonen. Klev upp och åt lite frukost med Andreas innan han gav sig iväg för att fågelskåda med några vänner.
Sen har jag haft det söndagslugnt för mig själv här hemma, med hundarna. Jag och Wilmer (ja, han stavas Will-Mer i stamtavlan, men jag orkar inte...) gick ut och gick med livet som insats - det är vackert ute, men bedrägligt glashalt! Promenaden blev därför inte så värst lång. Men vi kom  ut, och han fick tillfälle att öva på att gå i koppel! Han är riktigt duktig faktiskt, han har ju bara övat i typ fem dagar.

Katten Blixten hängde på också. Han gillar att promenera. 


Blixten bestämmer sig för att hänga med. Observera den glashala trappan! Livsfarligt!!






Kolla, gruset på grusvägen börjar synas! :)






Väl hemma skulle jag bara koka en kopp te. Jag la kameran på bordet och började greja med vattenkokaren. *SMÄLL* hörde jag bakom mig och vänder mig om - och ser att bandet från kameran hängt ner från bordet, och det tyckte Wilmer var en rolig leksak. Så han drog ner kameran i golvet och hela glaset på objektivet har kraschat :(..... FY så ledsamt. Min fina kamera!!
I övrigt funkar den dock bra fortfarande, så jag hoppas att ett sånt glas (som ju bara är vanligt glas, som jag förstår) inte kostar skjortan att byta ut. Jag får kontakta nån fotobutik.
Nåväl, det gick att fota med den i alla fall, och jag beslöt mig för att det trots allt är en världslig sak. Så jag kokade mitt te och satte mig och bara njöt av tystnaden. 



Tulpaner som jag fick av min systerdotter igår! Åh så fina..

Stillsam vy från köksfönstret. Det händer absolut INGET där. Jo, ibland kommer fåglar och äter mat som Andreas hängt upp i träden. Men så långt ser inte jag ändå. Så för mig händer inget. 


Sen ringde svärmor. I eftermiddag kommer de för att säga hej till Wilmer, så jag har plockat fram lite fikabröd ur frysen. Det blir fint! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar