måndag 13 juni 2016

Enklast möjliga

Det har varit fullt upp idag. Jag började i o f s senare än vanligt på jobbet, men vaknade redan tidigt i morse eftersom jag var lite orolig för en grej som jag skulle ringa och fixa så fort myndigheten det gäller, öppnade klockan åtta. Det var lögn att somna om innan...
Grejen fixade sig dock sen, bara genom telefonsamtalet :). Skönt!

Men inte heller sen kunde jag sova, så jag gick upp. Tog bussen in till stan och jobbade i några timmar, och sen promenerade jag till frissan. För mitt hår hade blivit risigt och slingorna utväxta och ja, inte så vackert helt enkelt.
Så satt jag där i tre timmar innan det var klart. Som tur var fick jag skjuts hem med Andreas som hade slutat jobbet. Buss hade blivit överkurs i det läget, känner jag. 


Att laga nån brakmiddag fanns det definitivt inte ork till när jag kom hem. Så det blev korvsoppa! Så himla tacksam mat. Enkelt och gott och hyfsat nyttigt :). 

Jag slantade kryddade korvar (chorizo och salsiccia), hackade rödlök, gul lök, purjolök, stjälkselleri, vitkål samt röd och gul paprika. Fräste alltihop i en gryta och hällde på fond, och lät puttra en stund. Bara att servera, med en klick creme fraiche och lite färsk persilja blev det finfint :). Och mättande!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar