tisdag 9 oktober 2012

Det sista av sommaren

Mina kära pelargoner blommar fortfarande i köksfönstret, som en sista smula av sommaren. För min del skulle de gärna få blomma året om, men snart måste jag ju fixa vintervila åt dem. Jag måste bara googla efter hur.

Och utanför fönstret är det höst, så in i bäng.
Jag gillar utsikten från vårt köksfönster. Man ser typ...inget. Eller ibland ser man en ko. Eller ett får. Men annars inget. Och det är fint tycker jag!

 
 
Doris är fortfarande väldigt om sig och kring sig med sin bebis. Men nu har jag i alla fall fått henne att gå ut och kissa utan bebisen i munnen, och hon kan ibland strosa runt i huset och låta bebisen ligga och sova i soffan. Men mesta tiden spenderar hon ändå där, i soffan, med sitt barn...
 
 
 
 
 
Hon har till och med råkat i bråk med Igge idag bara för att Igge blev för närgången mot hennes fina valp.
Men i natt får hon banne mig sova utan bebisen. Eller så får hon sova med den, men då inte i sovrummet. För i natt ska jag sova!!
 
 
Och ryssröran, ja... Den blev en succé :). Den gör vi helt säkert fler gånger! Prova ni med, det var en sån där bra rätt som funkar en tisdagkväll lika väl som lite enkel bjudmat när vänner kommer över på helgen. Och funkar både för barn och vuxna! :)
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar