Det blir fiskpinnar till för övriga familjen, jag själv äter lax eftersom jag inte gillar fiskpinnar.
Men det här är ju ett sånt där strålande exempel på riktig "hemmamat" som dessutom är enkelt att laga, och så in i bängen gott!
1. Ställ sambo vid diskbänken för att skala potatis.
2. Häll ut ett paket fiskpinnar i en ugnsform, ställ in i ugnen och sätt ugnen på 200 grader.
3. Lägg en laxifilé i en ugnsform, salta, peppra och pressa citronsaft över. Ställ in den också i ugnen.
4. Vid det här laget är potatisen skalad och ställd på spisen för att koka.
5. Smält smör, red med mjöl, på med mjölk, i med frusen hackad spenat, låt spenaten tina och så smakar du av med salt och socker.
Serveras med en skiva citron :).
Och jo, spenat ÄR gott! Fantastiskt gott! :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar