söndag 29 maj 2016

Det hamnar aldrig i ett inredningsmagasin

Vårt hem alltså.
Det är inte stilrent utan ganska plottrigt, det är inte stylish på nåt sätt. Vi ställer dit saker som vi gillar utan så mycket tanke på om det ska matcha eller inte.
Alltså jag gillar att piffa med mitt hem och att göra fint (i mina ögon fint, då..). Men säger man att man är intresserad av heminredning så får kanske de flesta intrycket att man slukar inredningstidningar och har koll på design och stil. Men så är inte fallet, alltså ;). 


Igår var vi hos Andreas föräldrar som ska flytta till mindre snart. Allt kommer inte att få plats så de var snälla och gav oss lite grejer. Bland annat gröna växter. Jättefina!

Några hamnade i mitt rum: 





Och så har jag länge stört mig på hur det sett ut ovanpå linneskåpet i tv-rummet. Alltså inget fel på plottrigt, men det här var FÖR plottrigt, och med en massa bös som jag egentligen inte ens vill ha där (som t ex en korg med diverse sladdar och kablar - hur kul är det?). Och det stod drivor med tavlor på skåpet, lutade mot väggen. Många av tavlorna gillar jag inte ens.
Så där rensade jag rejält, och så fick en stor monstera flytta upp där. Och på väggen spikades en gammal bild från min barndomsstad upp. Och mina farföräldrars fina bröllopsfoto fick synas ordentligt.


Mycket finare, tyckte jag.

Och så fick Andreas med sig från sina föräldrar, en hel låda med bilder på honom när han var barn. Åååååh så sött!! :) Jag har länge pratat om att jag skulle vilja ha en bild på honom från kanske 2-3-årsåldern. Det finns nämligen en sån på mig, och det vore roligt att sätta upp dem i sovrummet tänkte jag.
Och så fanns det en sån bild med! I precis rätt storlek dessutom, färdiginramad och allt, precis som min. Olika ramar, men det gör inget tycker jag.
Så nu sitter de i sovrummet!



Nu är det nog färdigstajlat för idag, dock :). Vi var på kalas hos väldigt goda vänner igår och inte så att jag har huvudvärk, men man är ju inte 25 längre så tant är ju lite trött förstås.
Och i eftermiddag åker vi och hämtar min påg plus min mammi, och så åker vi och möter upp dottern och hennes pojkvän på ett fint fikaställe och tar en morsdagsfika. Det ser jag fram emot :). 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar