söndag 22 mars 2015

Salsicciapizza med liten missberäkning

Idag skulle vi baka pizza till middag. En pizza med den fantastiskt goda italienska korven salsiccia på.
Pizzadegen körde jag samma som alltid - för mig finns bara den pizzadegen :). Jättegod, ger knapriga kanter och är enkel att göra. HÄR hittar du receptet!
Där hittar du även tomatsåsen :).

Ja, och så var det det där med salsiccian. Den korven är ju helt rå där i sitt skinn, och jag blev lite orolig att den inte skulle hinna stekas färdigt om man lägger den direkt på pizzan. Så för säkerhets skull stekte jag på korvslantarna innan jag la på dem på pizzan - men då blev de såhär svarta istället :)



Men det smakade inte alls bränt, det var bara gott. 


När man gör pizza förresten, så lägger jag på tomatsås först, sen ost, sen övrigt "pålägg". Det är godaste ordningen tycker jag :).
Idag hade vi på inlagd paprika också, och så givetvis oregano.

En väldigt god middag! Sallad till, såklart. Det är ett måste. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar