söndag 31 maj 2015

Mor, lilla mor...

Mors Dag. Såklart måste det firas. Jag vill banne mig fira mig själv till och med, spela fanfarer och skjuta raketer och kasta konfetti bara över tanken på att jag är mamma till två så himla fina barn! :) GRATTIS till mig!!

Min egen mamma firar jag för att hon är världens gulligaste lilla mamma. Man behöver inte alltid tycka lika, och man kanske inte orkar umgås exakt varje dag... Men min mamma kommer ändå alltid att vara den bästa mamman i världen. För mig.
Här är vi när jag var liten: 







Vi tog med lilla mamma ut på restaurang för att fira. Mina barn följde också med, för att fira SIN mamma :). Det var den bästa Mors Dag-presenten jag kunde ha fått - kramar från mina små barn, och att de ville umgås en stund med mig!
Men så fick jag också en sån fin blomma av dottern:




Sonen beklagade att han inte hade någon present, men förklarade att han var pank :). Och det är heeelt ok, det är ju inte presenterna som är grejen. Istället köpte jag choklad åt barnen, för att jag får vara deras mor! Så kan man också fira.



Och ja, så blev middagen ute idag. Jag valde en rätt som enligt menyn är libanesisk, men för mig kändes den lite hittepålibanesisk. Men jag har ätit den förr och gillar den skarpt, så det kvittar ju vilket land den kommer ifrån :).
Enligt menyn heter den "Chawarma med kyckling". Det är "marinerad, strimlad kyckling i libanesisk krydda samt färskbakat bröd, rödlök, saltgurka, pommes frites och vitkål med vitlöksmajonnäs".
Jag är ju absolut ingen expert på libanesisk mat, jag vet väldigt lite om det libanesiska köket. Så kanske är det ändå nåt typiskt libanesiskt? Vet ej. Men gott var det.




Jag hoppas att alla snälla mammor där ute har haft en lika bra dag som jag har haft! :) Grattis till er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar