onsdag 22 juli 2015

Blueberry hill...

Jag älskar blåbär. De är så goda som de är, eller i paj, eller i muffins, eller som blåbärssoppa, eller som blåbärssylt, eller som blåbärsmarmelad, eller...ja, det går ju att ha dem till lite av varje. Nyttiga är de också, de små rackarna!

Men att gå runt och huka i blåbärsskogen är inget för en tant med noll balans och värk i typ hela kroppen. Det funkar inte, det är inte ens aktuellt att testa.

Så när jag förra året hittade en snubbe i närheten som plockar (och RENSAR!!) för 35,-/litern, så slog jag till direkt. Det var finfina blåbär jag köpte då, jag blev helnöjd.

Så i år ringde jag honom igen. Och idag hämtade vi hem sex liter blåbär. 210,-, för sex liter finfina, närplockade, färdigrensade blåbär. Som hittat!




Nu är de infrysta allihop. Utom ett par deciliter av dem, för de ligger i min mage nu. Blåbär med kall mjölk och bara lite, lite socker...det är sommar det! :) Och barndom. 




Och åh, jag måste ju visa min fina pudel också, igen. Hon frös så väldigt igår efter att hon blivit klippt så jag fick klä på henne hennes rosa fleecepyjamas. Den är något urringad ;), men hon är sååå söt i den, och väldigt nöjd över att slippa frysa! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar