tisdag 25 september 2012

Torsdagsvana

Nej, det är inte torsdag, jag vet - SÅ dagvill är jag inte :)
 
Men idag gjorde jag något som jag/vi i vanliga fall brukar göra på torsdagar. Nämligen storhandlade.
(Ursäkta den märkliga bilden - jag hade inte kameran med mig, och på min mobil funkar inte den vanliga kameran utan bara Retrokameran. Så då blev det såhär idag :))
 
 
Vi har veckohandlat jämt, så länge vi har bott ihop på veckorna. Det finns bara fördelar med det, som jag ser det.
 
- Man har då planerat middag för alla veckans dagar och slipper fundera på det varendaste dag.
- Man slipper småhandlingar - det blir billigare så :)
- Det är roligt :).
 
Oftast handlar vi ihop, jag och Andreas. Det är lite mysigt att gå tillsammans där med vagnen och hjälpas åt och gå och småprata tycker jag. Ah, jag låter kanske lättroad, men att veckohandla gör mig faktiskt glad :).
 
::::::::::::::::::::::::::
 
Nåt annat som gör mig glad är fynd. Idag fyndade jag sannerligen på Tradera!
Jag var på jakt efter en regnjacka åt P. Jag hittade en som var ny och som såg helt ok ut och bara kostade 75 kronor. Billigt, billigt. Så jag inväntade sista minuterna och la sen ett bud. Tyvärr var det fler som var ute efter regnjacka, för jag vann i o f s auktionen men fick punga ut med 260 pix.
Aja, inte så jättedyrt för en regnjacka ändå tänkte jag. Men så kom jag på att googla på vad det var för gris i säcken jag hade köpt egentligen.
Och kan ni tänka er - det är en jacka av ypperligaste kvalitet (enligt recensioner från kunniga människor på nätet), och sannerligen inget billigt; den jag ropade in kostar över tvåtusen pix ny i butik!!
 
Nu har jag betalat in den och tänker hänga vid brevlådan närmsta dagarna. Hoppas att den passar! :)
 
Vilket är ditt bästa fynd på sistone? Berätta!
 

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också att veckohandla. Brukar göra det på måndagar. jag handlar för måndag-fredag. Min sambo fixar maten på helgerna.

    Jag fyndade ett par Timberland-skor åt sonen i tisdags. Halva priset. :)

    SvaraRadera
  2. Jamen visst är det praktiskt med veckohandling? Och jag gillar att bara sitta och planera matsedeln. Tänk om allt hushållsarbete var lika roligt :).

    Halva priset är finfint! Jag brukar gå till den lokala sportbutiken och glo i deras reaställ - då hittar jag ofta jättefina Adidas- och Nike- och Puma-tröjor och -byxor och -luvtröjor till P. Han gillar dem men jag tycker att de är onödigt dyra till ordinarie pris för en som fortfarande växer. Men för halva priset så blir de ju inte dyrare än vilket KappAhl-plagg som helst :).

    SvaraRadera