måndag 2 juni 2014

Middag på kullen

"Kullen", det är den lilla...ja...kullen :) på baksidan av vårt hus. Man har utsikt åtminstone ett par kilometer bort, och i hagen precis bredvid där vi ställt ett bord och en bänk, går både kor med kalvar och får med lamm. Har man tur får man sällskap vid middagen när man äter där :). Det fick vi ikväll. 


Fåren kom strosande i kvällssolen..

August, Gottfrid och deras okände vän kom nära för att se om vi kanske hade nåt gott, eller åtminstone kunde klappa lite. Eller helst släppa ut dem ur  hagen så de fick umgås på nära håll :)

Vår katt Blixten är en livsnjutare av stora mått. Han ligger ofta och bara rullar sig och njuter i gräset. Går och fångar en sork och äter upp, lägger sig i solen nånstans och mår gött en stund, går hem och kelar lite med nån och får lite mat, går iväg igen och lägger sig bekvämt nånstans... Idag somnade han på kullen när vi satt och åt. Tvärslocknade. 



Vaknar lite när mammi pratar med honom :)

När man äter på kullen behöver maten inte vara fancy alls. Det går bra med vanlig korvmebrö, som idag :). Grillat, förstås. Och med sötstark senap på.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar